Over T.C.S. Fietsen

De passie voor fietsen gecombineerd met ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor T.C.S. Fietsen om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. T.C.S. Fietsen beschikt over moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu`s van alle merken en gereedschappen in de werkplaats. T.C.S. Fietsen staat garant voor uw fiets plezier.

Jaap Vromans, eigenaar van T.C.S. Fietsen
De specialist voor al het onderhoud aan uw fiets. Met zijn ervaring heeft de fiets geen geheimen meer voor deze vakman. Geen uitdaging gaat hij uit de weg. Een fiets weer soepel te laten lopen en een tevreden klant is zijn doel en streven. Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heeft hij de stap gezet om een eigen plek te creëren waar fietsen in de breedste zin van het woord tot zijn recht komen. Bij T.C.S. Fietsen gaat het dus om meer dan alleen fietsen, het is ook een plek waar mensen graag naar toe komen voor het juiste advies. De combinatie van ondernemersbloed met de passie voor het fietsen maakt hem waar T.C.S. Fietsen goed in is.

De naam T.C.S. Fietsen
Veel komt samen in deze 3 letters. De letters T en C staan voor Total Care, het meest voor de hand liggende bij de letter S is uiteraard Soesterberg. De bakermat en vestigingsplaats van onze winkel. Maar het gaat verder, bij T.C.S. Fietsen kunt u gewoon terecht voor het totaal plaatje voor uw fiets, aanschaf nieuwe fietsen, onderhoud, verhuur – alles kan bij T.C.S. Fietsen.