T.C.S Fietsen

Bel ons om een fiets te reserveren op: 06 55 25 35 62

Fietsverhuur plus !

Lekker fietsen op de Utrechtse Heuvelrug en Vallei en genieten van al het moois wat de Heuvelrug te bieden heeft. Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Heuvelrug, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen. Bezoek indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties.

Rust en stilte

In de natuur ervaar je rust en stilte en dat is goed. Waar geluid stress en spanning veroorzaakt, zorgt stilte ervoor dat je je hoofd en lijf kunt ontspannen. Een ander bijkomend voordeel van de natuur is dat de lucht er relatief schoon is. Bewegen is gezond en nog gezonder als je schonere lucht inademt. Dus kom fietsen en laad jezelf weer helemaal op. U kunt uw eigen route bepalen via onderstaande link.

fietsersbond.nl

Altijd dichtbij

De provincie Utrecht is rijk aan stille en schone buitengebieden. En het mooie is, deze gebieden zijn gratis toegankelijk, dichtbij en altijd open. Dus ga naar buiten, stap op de fiets en ervaar de rust en de schone lucht van de provincie Utrecht. Eventueel kunt u een goed gevulde Fietstas bij ons vandaan meenemen, zodat uw dag helemaal compleet is.

Wij hebben een keuze uit 2 verschillende soorten gevulde fietstassen:

Fietstas Soesterberg

 • 2 Eenvoudig belegde broodjes ( wit of bruin na keuze)
 • Melk/Karnemelk of Sap naar keuze
 • Vers fruit
 • Zoete versnapering
 • Energiereep voor onderweg
Kosten: €15,- per persoon.

Fietstas TCS

 • 3 luxe belegde broodjes ( wit of bruin na keuze)
 • Melk, Karnemelk of chocolademelk naar keuze
 • Jus `d orange of appelsap
 • Vers fruit
 • Zoete versnapering
 • Energiereep voor onderweg
Kosten: €19,50 per persoon.

Interesse in fietsverhuur plus?

De "fietstassen" kunt u optioneel toevoegen aan de huur van uw fiets, de fietstassen kunnen bijgevoegd worden op de onderstaande fietsen:

Elektrische fiets (E-Bike)

Een mooie e-bike! Deze elektrische fiets laat zich lekker makkelijk fietsen zonder al te veel moeite. Deze fietsen staan volledig opgeladen klaar.  Erg makkelijk bedienbaar en een duidelijke display.

Specificaties
E-bike
Uniseks frame
7 versnellingen
In hoogte verstelbare zadelpen
Verlichting / snelbinders

Variant midden motor: €25,00 per dag

Stadsfietsen

Deze Luxe stadsfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen in dame –of heren uitvoering te huur. De zadelpen is eenvoudig te verstellen zodat de fiets gemakkelijk aan te passen is. De fietsen zijn voorzien van snelbinders en verlichting.

Specificaties
Gazelle de Luxe fiets
Dames of herenuitvoering
7 versnellingen
Verlichting / snelbinders
In hoogte verstelbare zadelpen
Verschillende frame-maten

€12,50 per dag